2463080183 25ης Μαρτίου 16 Κ Μ. Ιωακείμ, Πτολεμαιδα forum.ptolemaida@gmail.com
Search Close

F O R U M
Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στη ΠτολεμαίδαΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ - ΤΟΥΡΚΙΚΑ - ΡΩΣΙΚΑ

Γενική διεύθυνση: Βάσω Ματσούλια
Yπεύθυνη σπουδών: Νίκη Ταταρίδου

 

Το κέντρων ξένων γλωσσών Forum εγγυάται άριστα αποτελέσματα!!
 

Το κέντρο ξένων γλωσσών Forum βρίσκεται στην οδό Μ.Ιωακείμ 1 στην Πτολεμαίαδα σε ένα οργανωμένο και πλήρες εξοπλισμένο για τις μαθησιακές ανάγκες χώρο. Διακρινόμαστε για την συνέπειά μας, τις οικονομικές μας τιμές και προπάντων για την αγάπη και το μεράκι για αυτό που κάνουμε.

Οι έμπειροι καθηγητές μας με σπουδές στους αντίστοιχους κλάδους φιλολογίας καθιστούν την γνώση των ξένων γλωσσών απόλαυση, μέσω των σύγχρονων διδακτικών μεθόδων που χρησιμοποιούν, εγγυώμενοι άριστα αποτελέσματα. Στα πρώτα χρόνια της εκμάθησης μέσα από μία σειρά παιχνιδιών και τραγουδιών βοηθάμε τους μικρούς μας φίλους να αναπτύξουν τον προφορικό λόγο και να εξοικειωθούν με τα Αγγλικά
σαν μητρική γλώσσα.

 

Το φροντιστήριο προσφέρει δωρεάν μαθήματα για τις ηλικίες 3-6 ετών , όπως και δωρεάν είναι και οι καλοκαιρινές επαναλήψεις ανά δεκαπέντε μέρες , ώστε να εξασφαλίζεται η απαραίτητη επαφή με την γλώσσα. Η μέθοδος αυτή δοκιμασμένη από τους καθηγητές μας καταφέρνει να οδηγεί τους μαθητές μας σε επιτυχία 100%. Με την χρήση των νέων τεχνολογιών τα παιδιά μπορούν να μελετούν στο σπίτι τους μέσω ηλεκτρονικών βιβλίων και έτσι να αποκτούν πολλή καλή προφορά και ευχέρεια στον λόγο τους. Εντός 5 ετών δύναται ο μαθητής να αποκτήσει στα Αγγλικά το δίπλωμα Lower και εντός 8 μηνών το Proficiency.

 

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των γονέων πέραν των καθορισμένων συναντήσεων μαζί τους αποστέλλουμε μετά το πέρας των μαθημάτων σχετικά sms και email . Έχοντας υπόψη τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας για μικρούς και μεγάλους , μεριμνούμε ώστε η μελέτη να γίνεται κατά την διάρκεια του μαθήματος φροντίζοντας οι εργασίες να γίνονται κυρίως κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Εκτός από τους μικρούς μας φίλους όμως, δίνουμε προσοχή και στους ενήλικες, συνιστώντας για αυτούς ιδιαίτερα τμήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών. Για όσους επιθυμούν ταχύρρυθμη διδασκαλία το φροντιστήριο μας λειτουργεί και εντατικά τμήματα. Ιδιαίτερα όσο αφορά τα Ιταλικά και τα Ισπανικά οι ενήλικες έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν σε δύο ακαδημαϊκά έτη το πτυχίο β2 επιπέδου Lower ή εντός ενός έτους αν επιλέξουν το υπερεντατικό τμήμα.

Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους σπουδαστές κάθε ηλικίας τη βαθιά γνώση και την αγάπη για την εκμάθηση νέων γλωσσών , αλλά και να τους παράσχουμε τα εφόδια που χρειάζονται για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
 

Δεν αποσκοπούμε σε μία διαδικαστική διδασκαλία αλλά σε διαδραστική , όπου οι μαθητές μας μετέχοντας σε διάφορα δρώμενα αξιοποιούν τις γνώσεις τους στον προφορικό και γραπτό λόγο, ώστε να μπορούν να διατυπώσουν ολοκληρωμένα και σύνθετα μηνύματα.
 

Κέντρο ξένων γλωσσών Forum , γιατί μεταμορφώνουμε το μάθημα σε ψυχαγωγία …..